fbpx

Legile interne ale banilor ( prosperitatii )- Personal Mastery

Reducere!

Legile interne ale banilor ( prosperitatii )- Personal Mastery

320.00lei 320.00lei

Product Description

Ce este Personal Mastery ?

Personal Mastery este un mod de viata , dobandirea maiestriei  personale  de a-ti construi  propria viata .

Maiestria personala este un proiect de viata si schimbarea perspectivei asupra vietii intr-o maniera creatoare .

Acest curs te invita la o calatorie interioara de descoperire si crestere . Este un curs de dezvoltare personala complex care iti va trezi multe momente de ” A-ha” , si daca vei lucra consecvent , vei inregistra schimbari inca de la inceput .

Cateva puncte cheie din curs sunt :  introspectia , pozitionarea intr-o atitudine proactiva ,  descoperirea viziunii si scopului , depasire limite si temeri , generarea abundentei pentru a atinge echilibru si fericire interioara si exterioara .

Ce vei invata la Personal Mastery   ?

 • Tehnici simple de introspectie si crestere
 • Instrumente de lucru cu limitarile si depasirea lor
 • Obiceiurile si atitudinile oamenilor bogati si cum prospera ei
 • Stabilire obiectve si cai de a le indeplini
 • Planul tau de dezvoltare personala
 • Harta prosperitatii

Si multe alte  lucruri captivante , astfel incat sa preiei controlul vietii tale si generare prosperitate interioara si financiara .

Beneficii :

 • Acces lifetime
 • Acces imediat dupa inregistrare plata
 • Accesibil de pe orice dispozitiv
 • Garantie retur taxa curs daca dupa parcurgerea primului modul consideri ca nu e pentru tine .

Ce alte beneficii ai ?

 • parcurgi in ritmul tau
 • ai posibilitatea de a adresa intrebari la fiecare lectie
 • materiale audio si video ,dar si materiale descarcabile la fiecare lectie .

Studiaza planul de curs ! Aici

Bonus : 50 %  reducere la cursul de finante personale detalii Aici

Garantie :  daca vei considera ca acest curs nu este pentru tine ai posibilitatea ca in 7 zile de la inscriere sa primesti banii inapoi printr- o simpla notificare pe e-mail .

 

Ce spun cursantii ?

O parte din minunatele mesaje pe care le-am primit de la oameni care mi-au facut viata plina de dragoste 😍( am scos emoticon din texte pentru a nu incarca pagina ).

 

Vreau sa iti multumesc frumos Amalia pentru ca ai trezit defapt ceea ce era in mine si acum cand imi mai vine sa alunec in vechile tipare comportamentale,reiau ce ne-ai predat tu aici,ce am in agenda si ma observ si imi observ evolutia in noua formula A FI .

”Deci, pe mine m a ajutat nespus de mult constientizarea memelor in special si formula afi>a face>a avea ptr ca am inteles ce nu am facut bine pana acum. Erau inversate in formula. Cele 4cadrane…. am inteles ca toate depind de planul spiritual care in formula e verbul,, a fi,, din care pleaca toate. Am mai inteles ca atunci cand sunt in echilibru interior, totul in exterior devine echilibrat si de o saptamana ceva s a schimbat la mine si cei din jurul meu au observat asta. Vad in jurul meu, peste tot frumosul, cand stau de vorba cu cineva fac cel putin cateva complimente si observ ca unii oameni se blocheaza, nu mai stiu ce sa zica si fac orice sa stau in preajma lor cat mai mult. Ma simt extraordinar, e super starea asta. Nu mai judec oamenii ca altadata, vad doar partea lor pozitiva”

Fiind o persoana foarte încăpățânata si orgolioasă in trecut,am crezut si eu ca asta înseamnă a fi puternic si ca relatia salvator/ victimă  si cred ca si persecutor ….dar si mai multe de atat au fost…..defapt am fost de toate si nimic!si totusi ma invarteam in acelasi cerc si iar ma simtem victima -agresor-puternica-si apoi mulțumită in orgoliu….Doamne…. am citit lectia 5 si vazand in mine ….m-am regăsit in toate acele faze.Lectia 5 m-a scos din cerc ..Wow ”
”De la primul curs cel de abundență pana azi ,au venit miracole in viata mea,stari si momente in care recunostinta mea pentru ca sunt ,este imensa.E magic ,acesta e doar inceputul .
Asta am simtit sa va scriu.”
”Iată-ma ajunsa la ultima tema ce o parcurg ,tema ce mi-a dat reanalizare a tuturor temelor si a fost ca o scanare a propriului interior atunci cand am citit aceasta temă,înțelegând si observand ca toate astea s-au integrat in mine si la nivel inalt mi s-au tot cerut din plan superior toate aceste schimbari ,si iata ca toate s-au asezat atat de frumos si perfect pentru adevarata integrare ,pentru adevarata schimbare si ca acum am ajuns la conștientizari ce m-au ajutat sa elimin definitiv tiparele vechi,sa dau drumul la tot ce nu imi mai este de folos si sa ies din confort,adica din frică ,cumva Universul a aliniat totul pentru mine si ma simt binecuvantata ca acum nu ma mai pot agăța si nu mai pot crea motive de a elibera tot ce e vechi si a permite noului sa intre ,sa fie cu adevarat primit precum un aer proaspat ce acum imi da siguranta ca asa este bine si ca tot ce am de facut este sa imbratisez aceasta noua viață,onorand si fiind in flux cu ea”
Mulțumesc,Mulțumesc,Mulțumesc 😍❤
Calde îmbrățișari tuturor 🤗❤😄