fbpx

Echipa Business Way

Agnes Tanase – trainer ,coach Certificat John Maxwell Team

Sunt Agnes Tanase , medic stomatolog , antreprenor , speaker si coach – Certificat John Maxwell. Pasiunea pentru organizare evenimente ,dezvoltare personala si training a aparut de ceva vreme in viata mea si am organizat sesiuni medicale si instruire in scoli , ca apoi sa iau decizia sa imi urmez pasiunea pentru oameni , copii si educatie . Vino , si tu alaturi de mine in descopirerea de sine !

Arii de expertiza : comunicare . coaching , organizare evenimente si coaching .

 

 

Ernest Weiszmann-  trainer si coach  Certificat John Maxwell Team

Ernest Weiszmann are experienta practica in vanzari , construire si coordonare echipe , de aceea expertiza lui pe acest domeniu este valoroasa si bazata pe experienta practica .

  Amalia Salcie – trainer & fondator Business  Way

22 ani experienta banking si asigurari . Antreprenoriat 6 ani, management 14 ani , mentorat , coachimg , eficientizare procese 3 ani .Certificari : Trainer , Consilier dezvoltare personala, NLP Practitioner , Manager Proiect. Consultant GDPR , Facultate de Mecanica-inginer Motivatie : Pentru mine este important sa ajut cat mai multi oameni sa isi vada visele implinite si sa isi atinga potentialul. Sunt perfect de acord cu ce a spus Walt Disney – “Toate visele tale se pot indeplini daca ai curajul sa le urmezi. ”

amalia salcie

Te asteptam in comunitatea Business Way !