fbpx

Incepe propria afacere

ÎNCEPE CHIAR AZI PROPRIA AFACERE

Construiește-ți propria afacere cu  BusinessWay !

Începe chiar azi pentru a pune bazele propriei tale afaceri si beneficiaza de succesul nostru dovedit și experiența noastra în domeniul consultantei si trainingului ,

 FII PROPRIUL TĂU ȘEF

Stabilește-ți singur programul de lucru și lucrează de oriunde îți dorești. Atât timp cât este dovedit că flexibilitatea jobului are un impact uriaș asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală, o oportunitate de afacere ca aceasta, poate sa fie exact ce ai nevoie. Construiește-ți o echipă și o afacere care se potrivește stilului tău de viață.

GARANŢIA MODULUI DE LUCRU

Garanția modului de lucru a fost stabilite pentru ca tu să te poți dezvolta. Acest lucru înseamnă că poți lucra ușor cu noi, suntem transparenți în totalitate și îți  oferim tot sprijinul nostru pentru ca afacerea ta să crească.

Costuri de start O

Nu este obligatorie o comandă minimă, o taxa de start ,iar costul instruirii initiale este 0.

Informații transparente despre oportunitatea de afacere

Furnizăm informații clare, exacte și actuale potențialilor membrii, referitoare la posibile venituri .

INTRĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ

Împărtășește aceeași pasiune pentru training si dezvoltare personala  cu mii de oameni. Beneficiază de training susținut de experți, sprijin constant și acces la produsele dezvoltate de expertii nostri.

PACHETUL TĂU DE START

Înscrie-te, începe propria afacere , pachetul de start gratuit contine acces la pregatirea  care îți oferă instrumentele cheie și informațiile necesare pentru a un start promițător.

FII FORȚA SCHIMBĂRII

Fii un consultant, un mentor, un prieten. Ajută clienții să scape de vechile obiceiuri nesănătoase, să își imbunătățească viata si starea de bine si business-ul  . Unicitatea oportunității de afacere Business Way  este chiar valoarea acordată clientilor si colaboratorilor . Alătură-te chiar azi comunității noastre și fă chiar tu diferența.

Q&A

: Cât timp trebuie să aloc afacerii?

Tu decizi cât timp și efort vei investi în Oportunitatea de Afacere  Business Way. Fie că vrei să dedici 40 sau 4 ore pe săptămână – totul depinde de tine.

: Cât de mult voi câștiga?

Acest lucru depinde de tine… dar întotdeauna să îți setezi așteptări realiste. Fie că decizi să lucrezi part time sau full time, numărul de ore lucrate, energia și dedicarea investită în afacerea ta vor influența veniturile obținute.

: Care sunt beneficiile?

 Flexibilitate

Tu îți stabilești programul de lucru și de unde vei lucra – o oportunitate de afacere care se potrivește stilului tău de viață.

Calitate

Comunitate

Atunci când te alături oportunității de afacere Business Way te alături unei comunități – vei primi sfaturi și sprijin și vei deveni parte din familia noastra .

Recompense

Exclusivitati zonale

Obții acces gratuit la comunitatea noastră de traineri si experti . Vei găsi aici oferte și promoții, precum și toate cele mai recente materiale de educație și instruire care te ajută să aprofundezi cunoștințe si abilitati noi.

: Cum pot învăța mai multe despre dezvoltare afaceri si vanzari daca nu am experienta?

Când devii partener Business Way  vei primi acces la instrumente de educație și training care te vor  ajuta să afli mai multe despre afaceri , tehnici de vânzare și multe altele.

: Pot renunța dacă nu îmi place?

Dacă Oportunitatea de Afacere Business Way  nu este pentru tine, poți renunța cu instiintare prealabila.

: De ce aș alege Oportunitatea de Afacere Business Way?

Obții acces la  hub-ul de informații și evenimente exclusive pentru educație și training .

Adaptezi munca stilului tău de viață, îi ajuți pe ceilalți și faci ceea ce iubești. Te vei bucura de oportunități de venituri suplimentare sau principale, alături de expertii Business Way.

: Cum încep?

Completează formularul si un reprezentant  Business Way  te va contacta in maxim 48 ore pentru interviu.

    SUNT DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR MELE PERSONALE (NUME, PRENUME, TELEFON, ADRESA DE EMAIL)