fbpx

Vanzari consultative

negociere

Abilitatile de vanzare consultativa ofera un ghidaj puternic pentru un dialog de succes cu clientii, bazat pe necesitati si construirea relatiei .

Aspecte care se vor dezvolta la  forta de vânzări:

Creșterea calității interactiunilor de vânzare  pentru a deveni mai productive

Vânzătorii invata să se adreseze cumpărătorilor intrebari si informații cu o perspectivă care să adauge valoare conversației

Descoperirea nevoilor clientului și conectarea acestora în mod persuasiv la soluțiile dvs.

Rezolvarea obiecțiilor și a rezistenței  la cumparare într-o manieră orientată către client

Închiderea eficientă pentru a avansa in afacere .

Invata sa prospecteze eficient, sa obtina recomandari si sa genereze cross sell si up-sell.

Despre program

  • Îmbunătățiți calitatea si performanta fortei de  vânzări oferind consistență și disciplină la nivelul întregii organizații în ceea ce privește modul în care sunt pregătite, structurate și executate activitatile de vanzare.
  • Creșteți veniturile și performanța afacerii,
  • Dezvoltarea relatiei cu clienții noi și extinderea relatiei de afaceri pentru clienții existenți.

Imbunatatiti – comunicarea – și adăugați un proces consultativ, un limbaj și o structură pentru interacțiunea cu clienții .

Dezvoltați abilități în construirea de raporturi în timpul vânzărilor, care îi încurajează pe clienți să împărtășească mai deschis și mai sincer informații despre nevoile lor, concurenți, prețuri, criterii de decizie și alte informații esențiale pentru finalizarea vanzarii.

Oferiți o strategie de interogare pentru a descoperi mai eficient nevoile clientului și pentru a permite poziționarea produsului care este strategică și orientată spre client

Aplicați un model în patru pași pentru a rezolva orice obiecție

Obtineti recomandari si dezvoltare afacere.

Similar tuturor programelor de instruire de la Business Way , conținutul pentru formarea consultativă în domeniul vânzărilor este foarte personalizat la orice nivel, de la incepatori pana la vânzători cu experiență, manageri și manageri executivi.

Disponibil 2 zile la clasă off-line livrat de catre trainerii  Business Way sau : eLearning , online , coaching individual ; sunt disponibile, de asemenea, o varietate de  materiale suport pentru a încorpora și susține învățarea.

Descarca gratuit !

Test evaluare strategie vanzari

Business Way vă ajută forța de vânzare să devină mai eficientă oferind un mediu de învățare continuă si experentiala.

Prin sistemul nostru de eficiență a vânzărilor , vă ajutăm să îmbunătățiți rezultatele vânzărilor. Facem acest lucru în trei moduri pentru a crea o învățare continuă și o buclă de dezvoltare a performanței:

Diagnosticăm și evaluăm talentul și structura forței dvs. de vânzări
Creăm soluții personalizate care valorifică programul nostru de formare în domeniul vânzărilor
Consolidăm învățarea pentru a stimula schimbarea comportamentului prin instrumente de coaching și susținere a învățării digitale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați