fbpx

Mindset pentru prosperitate – Ghid practic- ebook

Reduceri!

Mindset pentru prosperitate – Ghid practic- ebook

30.00lei

SKU: lib ebook Categorii: , Etichete: , ,

Product Description

Mindset pentru prosperitate – Ghid practic pentru dezvoltare personala si prosperitate

Acest ghid s-a nascut dintr-o inspiratie spontana urmare a unor experiente de viata si cautarea de raspunsuri .

Initial a fost lansat sub forma de 16 materiale video si am testat eficacitatea acestor lectii pe 3 grupuri de tipologii diferite . La testare au participat  60 persoane . Reactiile lor au fost neasteptate si surprinzatoare pentru ca prin natura materialului atinge cate o problema sau nevoie specifica si individuala .

Felul in care participantii la testare au reactionat si au evoluat de-a lungul celor 16 saptamani a fost uimitor si informatiile si temele practice chiar sunt transformationale !

E-book este structurat in doua parti .

Prima parte ne pregateste pentru cresterea din partea a doua . Astfel in prima parte vom porni de la situatia actuala ,obiceiuri , blocaje si conditionari . Vom descoperi modul nostru de operare si de ce . Vom identifica nivelul financiar si cum putem depasi acest nivel.

In a doua parte vom continua sa lucram cu cele mai mari frane in ceea ce priveste succesul si prosperitatea .

In final va fi oferit pas cu pas ghidul de urmat ,practic un plan de dezvoltare personala pas cu pas .

Fiecare capitol este insotit de teme practice pe care este obligatoriu sa le efectuati pentru a obtine rezultate .

Recomandare : utilizati un jurnal in paralel cu lectura.

Ce spun citittorii :

”Pe mine m a ajutat nespus de mult constientizarea memelor in special si formula afi>a face>a avea ptr ca am inteles ce nu am facut bine pana acum. Erau inversate in formula. Cele 4cadrane…. am inteles ca toate depind de planul spiritual care in formula e verbul,, a fi,, din care pleaca toate. Am mai inteles ca atunci cand sunt in echilibru interior, totul in exterior devine echilibrat si de o saptamana ceva s a schimbat la mine si cei din jurul meu au observat asta. Vad in jurul meu, peste tot frumosul, cand stau de vorba cu cineva fac cel putin cateva complimente si observ ca unii oameni se blocheaza, nu mai stiu ce sa zica si fac orice sa stau in preajma lor cat mai mult. Ma simt extraordinar, e super starea asta. Nu mai judec oamenii ca altadata, vad doar partea lor pozitiva”   –  Gabi

 

Fiind o persoana foarte încăpățânata si orgolioasă in trecut,am crezut si eu ca asta înseamnă a fi puternic si ca relatia salvator/ victimă  si cred ca si persecutor ….dar si mai multe de atat au fost…..defapt am fost de toate si nimic!si totusi ma invarteam in acelasi cerc si iar ma simtem victima -agresor-puternic-si apoi mulțumit in orgoliu….Doamne…. am citit lectia 5 si vazand in mine ….m-am regăsit in toate acele faze.Lectia 5 m-a scos din cerc ..Wow ”  – Daniel

”De la primul curs cel de abundență pana azi ,au venit miracole in viata mea,stari si momente in care recunostinta mea pentru ca sunt ,este imensa.E magic ,acesta e doar inceputul .
Asta am simtit sa va scriu.” – Cosmina
       Nota : deoarece consider ca acest material este foarte util el se poate urmari in varianta curs online ca si lectii video ,plus materiale audio si teme descarcabile , daca iti place sa citesti atunci recomand varianta e-book  prezentata , daca iti place sa utilizezi timpii din masina sau sa asculti in casti in timpul activitatilor sportive sau alte activitati iti recomand varianta stick memorie  de tip audio book unde vei avea si matrialele de teme descarcabile .

Daca se comanda produsul in minim 2 variante veti beneficia de 15% reducere . Asadar puteti customiza in functie de nevoi .

       Pentru mai multe info ma putrti contact oricand .
Continut :  78 pagini A4

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Mindset pentru prosperitate – Ghid practic- ebook”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.