fbpx

Ghid lansare afacere

Reduceri!

Ghid lansare afacere

60.00lei

Product Description

Începerea unei afaceri este un proces în mai multe etape care se poate simți ca fiind copleșitor in special  atunci când sunteți pe cont propriu, Dar,  vă vom ajuta sa fie mai  ușor , să rămâneți organizat și pe traseu în timp ce începeți afacerea și să obțineți succesul ei. Indiferent dacă vă perfecționați ideea de afaceri, depuneți autorizații ,  licențe, va redactați  planul de afaceri sau căutați finanțare, avem instrumentele de care aveți nevoie pentru a face acest lucru corect si cu  finalitate. Dacă sunteți gata să vă începeți afacerea, dar aveți nevoie de o mână de ajutor, de ce să nu acceptati  provocarea impreuna cu  ghidul nostru  pas cu pas ?

Ghidul este in format A4 , 240 pagini .

Este complex si cu exemple ,instrumente de lucru  si foarte bine structurat  , detalii aici

Intr-un limbaj si termeni accesibili , acest ghid va poarta de la idee la primul angajat , de la marketing la brand , forme legale ,plan de afaceri si surse de finantare .

Chiar daca contine informatii complete intr-un ebook generos   veti avea timp pentru a efectua fiecare pas individual cat este nevoie  . Important este ca veti face pasii corecti , ramanand ca dvs. sa insufletiti afacerea .

Succes !

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Ghid lansare afacere”

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.