Test stadiul in care se gaseste afacerea ta

Bine te-am regasit .

Avand in vedere rapiditatea cu care ne miscam si dinamica tot mai accentuata a relatiilor dintre noi si ceilalti, am creat un mic test pentru a va putea evalua stadiul afacerii .

Urmare efectuarii testului poti sa te regasesti in etapa de Lansare, Dezvoltare, Maturitate si Declin. Aceste etape sunt inerente oricarui business si fiecare etapa are provaocarile specifice astfel :

0-17 puncte -Lansare – in aceasta faza echilibrul financiar este redus , atragerea clientilor e dificila la fel si recuperarea de capital , beneficii flexibilitate decizionala si gestionare a resurselor.

18-34 puncte – Dezvoltare – in acesta faza creste nevoia de capital circulant ,este necesara planificarea si organizarea resurselor, precum si crearea echipe de specialisti , avantaje management structurat ,lucru cu proceduri si business plan.

35- 51- Maturitate – in acesta faza este necesara reinvestirea, diversificare si imbunatatire imagine firma si produse , cultura organizationala si un management adecvat.

52- 61- Declin – in acesta faza este necesara reorientarea strategica , mentinerea capitalului , echilibrarea fluctuatiilor la toate nivelel firmei.

Desigur , la analiza amanuntita a raspunsurilor este posibil ca unii parametrii sa fie specifici altor faze, ceea ce inseamna ca avem o diagnoza mai exacta a ceea ce am facut bine si unde trebuie intervenit.

Testul se poate efectua la link-ul de mai jos :

In acest test , vei descoperi stadiul in care se afla afacerea ta. Dupa rezolvare test ,vei primi solutii la probleme specifice si cateva idei de a le depăși.Succes…dureaza 1 minut sa faceti testul …

Publicată de Business Way pe Vineri, 1 februarie 2019

 

Succes!

Echipa Business Way