30 citate inspirationale despre emotii si ganduri

Cateva citate care sper ca te vor ajua sa transformi ceva in bine in viata ta . Fiecare citat aplicat este un mic izvor de intelepciune si schimbare .

Spor la citit !

 1. Nu amesteca niciodată cuvintele urâte cu stările urâte. Vei avea de multe ori şansa să îţi schimbi starea de spirit, dar niciodată nu vei mai avea şansa să înlocuieşti cuvintele pe care le-ai spus.

 

 1. Şi oamenii optimişti au gânduri negative. Ei însă nu le permit acestor gânduri să crească prea tare. Şi se asigură că le împiedică să îi urmărească toată ziua.

(Karen Salmansohn)

 

 1. Sentimentele sunt asemenea unor valuri: nu le putem împiedica să vină, dar le putem alege pe cele în care vrem să ne aruncăm. (Jonathan Martensson)

 

 1. Schimbă-ţi gândurile şi vei putea schimba lumea . (Norman Vincent Peale)

 

 1. Nu reacţiona niciodată emoţional când eşti criticat. Analizează-te ca să vezi dacă această critică este justificată. Dacă este, atunci încearcă să îndrepţi. Dacă nu, continuă să îţi vezi de treaba ta. (Norman Vincent Peale)

 

 1. Un om poate stăpâni ceea ce fac alţii, dar niciodată ce simt alţii. (Gustave Flaubert)

 

 1. Dar sentimentele nu pot fi ignorate, indiferent cât de nedrepte sau ingrate par.( Anne Frank)

 

 1. Nu este vorba despre ce ni se întâmplă, ci despre răspunsul nostru la ceea ce ni se întâmplă – aceea este ceea ce ne doare. (Stephen Covey)

 

 1. . Suntem periculoși atunci când nu înțelegem responsabilitatea pe care o avem pentru cum acționăm, simțim și gandim
  (Marshall B. Rosenberg)
 2. Ceea ce pornește cu furie va sfârși cu rusine.
  (Benjamin Franklin)

 

 1. 80% din succesul unui adult vine din inteligență emotionala.
  (Daniel Goleman)

 

 

 1. Emotiile nu sunt făcute să fie logice. Periculos este omul care și-a raționalizat emoțiile.
  ( David Borenstein)

 

 1. Sa menții furia este ca a ține un cărbune încins în mână cu intenția de a îl aruncă către altcineva. Noi suntem cei care ne vom arde.
  (Buddha)
 2. Poti cuceri orice frică dacă îți pui în minte asta. Amintește-ți, frica nu există nicăieri decât în mintea ta.

(Dale Carnegie)

 

 1. In loc de a rezistă unei emoții, cel mai bine este să o îmbrățișăm total și de a vedea prin rezistența către ea.
  (Deepak Chopra)
 2. Inteligenta emoțională este abilitatea de a intui, înțelege, și de a aplică eficient puterea emoțiilor ca sursă de energie umană, informație, conexiuni și influență.
  (Dr. Robert K. Cooper)
 1. Unii oameni consideră că doar intelectul contează: cum să rezolvi probleme, cum să obti bani, cum să identifici un avantaj și să îl prinzi. Însă funcțiile intelectului sunt insuficiente fără curaj, dragoste, prietenie, compasiune și empatie.
  (Dean Koontz)
 2. Inteligența emoțională este un mod de a recunoaște, înțelege și alege cum simțim, gândim și acționăm. Ea ne modelează interacțiunile cu alții și înțelegerea despre noi înșine. Ea definește cum și ce învățam; ne permite să ne setam prioritățile; ne determină majoritatea acțiunilor zilnice. Studiile arată că este responsabilă pentru 80% din succes.
  (J. Freedman)
 3. Dezvoltarea inteligenței emoționale este unul dintre modurile de a te proteja de relații dăunătoare. Este o știință care a fost studiată și rafinată de peste un deceniu. Conform studiilor, respectul reciproc și comunicarea eficientă sunt aspecte cheie ale inteligenței emoționale.
  (Liz Miller)
 1. Taria de caracter și inteligență emoțională în față eșecurilor pentru a învață din ele sunt miezul succesului
  (Robert Kiyosaki)
 2. Inteligenta emoțională crește prin percepție. Uită-te la momentul prezent și observă situația de la nivelul sentimentului.
  (Deepak Chopra)
 3. Scopul meu în viață nu este doar să supraviețuiesc ci să înfloresc; să fac asta cu pasiune, ceva compasiune, ceva umor, și ceva stil.
  (Maya Angelou)
 4. Nu vreau să fiu la mila emoțiilor mele. Vreau să le folosesc, să mă bucur de ele și să le domin.
  (Oscar Wilde)
 5. Am învățat că oamenii vor uita ce ai spus,vor uita ce ai făcut, dar nu vor uita niciodată cum i-ai făcut să se simtă.
  (Maya Angelou)
 6. Nu interesează pe nimeni cât de multe știi, îi interesează cât de mult îți păsa.
  (Theodore Roosvelt)
 7. Una dintre marile descoperiri ale generației mele este că ființele umane își pot schimba viețile schimbându-și atitudinea mentală.
  (William James)
 8. Educația este abilitatea de a asculta orice fără a-ți pierde firea sau încrederea în sine.
  (Robert Frost)
 9. Este important să înțelegem că inteligența emoțională nu este opusul inteligenței, nu este trimful inimii asupra capului – este intersecția unică dintre cele două.
  (David Caruso)
 10. Atunci cand conștientizarea este adusă asupra unei emoții, puterea este adusă in viața ta.
  (Tara Meyer Robson)
 11. Realizează că acum, în acest moment, tu creezi. Iți creezi următorul moment prin ceea ce simți și gândești. Asta e ceea ce real.
  (Doc Lew Childre)

 

 

 

Te asteptam la Workshop Inteligenta Emotionala ! Scrie-ne , pe contact@bueinessway.ro