De ce trebuie sa reinvatam fericirea ?- Descopera maiestria personala !

Ce este maiestria personală ? – O privire asupra dezvoltării personale dintr-o nouă perspectivă

De ce trebuie sa reinvatam fericirea ?

Un ingredient esențial pentru super-fericire în viață este descoperirea maiestriei personale. Maiestria personală este ceva ce vrem cu toții să obținem, indiferent dacă  știm sau nu. Este vorba despre călătoria noastră către îmbunătățirea continuă și vizualizarea vieții dintr-o perspectivă diferită.

Maiestria  personală este ghidată de principii precum scopul, viziunea, credința, angajamentul și cunoașterea de sine. În cele din urmă, maiestria personală este despre înțelegerea exactă a modului în care gândești, de ce faci lucrurile așa cum le  faci, având claritate în ceea ce privește scopul și direcția ta în viață și luând calea spre învățare și dezvoltare continuă pentru a evolua și a te perfecționa. Nu este ceva care se realizează peste noapte, ci mai degrabă ceva spre care fiecare dintre noi ne străduim în călătoria noastră de viață, încurajând o viață mai satisfăcătoare, mai reușită, mai fericită și mai împlinită.

Maiestria  personală inseamna sa iti depășesti  competența și abilitățile de baza. Inseamnă a aborda viața  ca o muncă creativă, a trăi viața dintr-un punct de vedere creativ, spre deosebire de un punct de vedere reactiv.

Baza călătoriei către maiestria  personală este sa va intelegeti si cunoaste cu  adevărat . Înțelegerea personalității tale, a convingerilor tale, a valorilor tale, de ce faci lucrurile așa cum faci, de ce faci alegerile și deciziile din viața ta și cunoașterea punctelor tale forte și a domeniilor de dezvoltare este importantă, deoarece îți oferă puterea cunoașterii, abilitatea de a te gândi și, în cele din urmă, te ajută să-ți modelezi felul în care vrei să avansezi în călătoria ta personală.

Fericirea este atunci când ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci sunt în armonie.
-Mahatma Gandhi

Fericirea este și ar trebui să fie scopul nostru suprem.

Alăturați-vă mișcării mele de dezvoltare personala și obțineți acces la colectia gratuită de materiale video (aici)  sau inscrieti-va  la cursul Maiestrie personala si abundenta(aici)

Incepem ?

Dacă faci astăzi ceea ce ai făcut întotdeauna, atunci mâine vei obține ceea ce ai obținut întotdeauna.Magia se întâmplă atunci când te deplasezi în afara zonei tale de confort, cand esti pregatit de aventura si explorare !

Poate vrei sa accesezi si  si test valori gratuit , citeste si articolul despre importanta cunoasterii valorilor personale catre articol.

Succes !

maiestria personala